Wednesday, February 21, 2007

bugün dizimdeki bir sakatlık yüzünden MR ım çekildi.Olay şöyle oluyor;en başta cep telefonu,anahtar vb. aletleri bir yere koyuyorsun sonra aletin olduğu odaya girip yatıyorsun.Daha sonra doktor sana ne kadar duracağını söylüyor,korkmaman gerektiğini anlatıyor.Tabii öyle deyince korkmaya başlıyorsun demekki korkutucu diye düşünüyorsun.Sonra yavaş yavaş mr aletinin içine doğru girmeye başlıyorsun.Girmeye başladığın an heyecanın ve korkunun en tepeye çıktığın andır.Sonra tabii alışıyorsun,aletten çok yüksek sesler geldiği için bir kulaklık takıyorsun buarada.Mr sırasında yapılacak hiçbirşey olmadığı için uyumak en iyisidir bunuda tavsiye ederim.Daha sonra orda bir zaman var,onun bitimine kadar istediğini yapabilirsin tabii ayağını oynatmamak şartıyla.İşte mr hikayesi böyle biraz korkutucu biraz heyecanlı. not/menüsküste ufak bir problem varmış.

8 comments:

Diego said...

menisküste problem varsa, 3 hafta sahalardan uzak kalirsin, 1 hafta takimdan ayri duz kosu yaparsin. 1 ay sonra topla calismalara baslayabilirsin.

zeynep said...

Ne kadar surdu ki?? Uyumak icin yeterli zaman var miydi?
Ciddi birsey miymis? Bizi bilgilendirmeni arz ederim...

Ahmet C. Toker said...

kardesinle irtibatin blog mesajlasmalari duzeyinde mi zeynep? cik cik cik... Can Bayern Munihin doktoruna gosterelim seni, cunku bu da en az diego nun bahsettigi kliseler kadar klisedir turk spor basininda.

Diego said...

bayern münih doktoru wolfhart

aepikman said...

geçmiş olsun efenim. Çok hoş sesler çıkar bilirim o aletten. Ne dinlettiler sana ben ilk girdiğim zaman ban Müslüm Baba dinletmişlerdi. O sesler başladığında bir ürküyorsun yau.

zeynep said...

Herkesle irtibatim blog mesajlasmalari duzeyinde. O yuzden herkese isrra ediyorum siz de bir blog yapi kendinize diye.

siyahbeyaz said...

gecmis olsun bende aynı yaslarda gecırmıstım.diz altında kıkırdak buyumesi olur,vucutta buyume durunca oda durur.olay gayet basitşvucut buyumsi ile,hareket ve spora baglı buyume aynı paralelde gitmedigi icin oloyor.ergenlikten sonra gecer.60 larda minukus ameliyatı olursun.merak etme ve biraz dinlen

aysenaz said...

layn can sen pitircik gibi bisiymissin